A Bolgár Kulturális Fórum céljai és tevékenysége megvalósítása során a lehetőségeihez mérten támogat bolgár ill. magyar irodalmi és tudományos kötetek, valamint művészeti kiadványok magyar és bolgár nyelvű fordítását.

Továbbá ajánlhat tagjai közül fordítókat vagy idegenvezetőket harmadik feleknek, akiknek szükségük van magyar-bolgár fordítóra, tolmácsra vagy idegenvezetőre és segítséget nyújt a kapcsolat kialakításában. Az ilyen jellegű megkereséseket az Egyesület részére a bolgarforum@mail.bg email-címére lehet küldeni.

 

 

1%-os felhívás!

Tisztelettel kérjük Önöket, hogy a SZJA 1%-ról rendelkező nyilatkozatukban támogassák a Bolgár Kulturális Fórum céljait, törekvéseit. Bolgár Kulturális Fórum Egyesület. Adószám: 18168499-1-43
Az eddigi felajánlásokat, támogatásokat az egyesület vezetősége ezúton is köszöni, és továbbra is számít rájuk!

 

Szeretne értesülni programjainkról?

Kérjük, küldje el nevét és e-mail elérhetőségét a bolgarforum@mail.bg címünkre és értesíteni fogjük Önt az aktuális eseményeinkről.
 

Adományozás

Adományokat és támogatásokat szívesen fogadunk a Bolgár Kulturális Fórum 11709002-20121503 bankszámlájára. A befolyt összegeket az egyesület Alapszabályában rögzített kulturális céljai és tevékenysége megvalósítására fordítja.

 

Támogatóink: